artzli Studio FotoPage

By: Artzli studio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Jun-2009 06:06 Email | Share | | Bookmark
Wedding Photo

 
 
 


Saturday, 21-Feb-2009 14:57 Email | Share | | Bookmark
Update

 
Salam...lamanya tak update fotopage aku ni...bukannya apa..tak lama lagi aku akan berpindah ke satu lagi medium untuk aku pertontonkan hasil seni jiwa aku ni untuk tatapan semua...masih 'under construction'...nantikan...my endless dreams - http://artzlistudio.nasyeed.my


see ya next time!


Wednesday, 29-Oct-2008 08:44 Email | Share | | Bookmark
Penggiat Seni

 
 
 
View all 8 photos...
antara pic penggiat2 seni yang memeriahkan majlis rumah terbuka bersama antara Nasyeed.Com, Yayasan Restu, ALM Group, TV3 dan Astro Oasis.

amrain bersama muadz



ust akil hayy bersama peminat kecil

Nazrah pengacara program AL-Hidayah



kumpulan mestica

ust akil hayy


Monday, 20-Oct-2008 05:31 Email | Share | | Bookmark
nc raya

 
 
 
View all 9 photos...
tahun nie Nasyeed.Com (NC) wat program baraan(ziarah raya) dari rumah ke rumah setiap staff NC...mmg seronok dapat pi umah masing2 kenai ngan family kawan2..kat bawah ni aku postkan pic2 yg disnap masa depa dtg umah aku..walaupun x semua geng NC dapat hadir tapi aku ucapkan ribuan terima kasih wat kawan2 yg sudi dtg mlm tu..semoga ukhwah yang terjalin ni kekal buat selamanya..



zul makan kuey teow dgn penuh lahap sampai kena gelak ngan ust.syaarie


kak jue kata time makan2 je dia ada..hehe


gambar abah yg sempat disnap en.paparazi



ape benda yg seronok sgt tuu


mana satu bakal menantu mak ni...


cam comel je aku gelak camtu kan..? kan..?


shufi dan mr.razin


mere famili..


Monday, 20-Oct-2008 05:17 Email | Share | | Bookmark
Bunga Api-SYoknya Ghaye!

 
 
 
sejak kejadian berdarah beberapa tahun lepas..incident telinga adik aku hampir hilang disebabkan perang mercun antara kawan2...sampai tahun2 seterusnya bila tgk sepupu main meriam pun kitorg berani tgk je..nak try dah jadi cam satu trauma lak..tahun ni kitorg main bunga api jek..cam dak kecik..hehe..kat bwh ni ni aku postkan pic2 yg disnap masa mlm esok nak raya..







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net